Obavijest članovima Skupštine HGS-a

Poštovani članovi Skupštine,

Hrvatski galopski savez dana 05. lipnja 2015. godine službeno je zaprimio Rješenje Gradskog ureda za opću upravu Grada Zagreba kako se odbija upis promjene Statuta i osoba ovlaštenih za zastupanje Hrvatskog galopskog saveza, sa sjedištem u Zagrebu, Radoslava Cimermana 5, u Registar udruga Republike Hrvatske.

Gradski ured za opću upravu Grada Zagreba rješenje o odbijanju donio je postupajući po žalbi gospodina Bože Vidovića kojeg je podnio Gradskom uredu za opću upravu Grada Zagreba dana 29. travnja 2015. godine.

Podsjećamo da je gospodin Božo Vidović predsjednik Galopskog kluba Zagreb i Galopskog kluba Stari Glog, te član Nadzornog odbora Hrvatskog galopskog saveza u mandatu od 2009. do 2015. godine, za koje vrijeme se Nadzorni odbor koji nadzire rad Saveza po Statutu i materijalno-financijsko poslovanje nikada nije sastao, dijelovao, te podnio izvješće o svom radu i nadzoru Skupštini, a upravo u tom mandatu je Hrvatski galopski savez ušao u financijsku blokadu. Pa se pitamo što je isti radio do sada… ili je svjesno svojim neradom u mandatu uništavao Savez.

Hrvatski galopski savez će u roku od 15 dana od primitka ovog rješenja uložiti žalbu s priloženim dokazima što pobijaju navode iz žalbe podnesene 29. travnja 2015. godine u kojoj gospodin Božo Vidović iznosi određene neistine na štetu Hrvatskog galopskog saveza.

Nadalje obavještavamo sve članice Skupštine Hrvatskog galopskog saveza kojima je istekao mandat osobama ovlaštenima za zastupanje da pokrenu sazivanje izborne sjednice Skupštine svoje udruge tj. GK ili KGK te da pokrenu postupak u nadležnim Uredima za opću upravu registraciju istih.

Osobe i tijela Saveza vraćaju se na izabrana s izborne Skupštine 30.09.2011., i Izvršnog odbora 20.01.2012. godine:

Predsjednik: Zoran Gašpar

Tajnik: Marko Blažević

Izvršni odbor: Zoran Gašpar, Neven Mimica, Josip Paladino, Davor Štern, Krešimir Vlajčević, Asim Rešić, Vedran Stipčević, Mladen Smontara, Tvrtko Mikulić, Dubravka Margeta Ostoić, Dragan Maras

Nadzorni odbor: Božo Vidović, Mario Bulić – ostavku podnio 25. svibnja 2015. godine, Gordan Šebalj

Disciplinska komisija: Krešimir Vlajčević, Katarina Grubač, Maja Vid

U Zagrebu, 09. lipnja 2015. g.

Marko Blažević, tajnik Saveza

Klikom na crveni natpis  *Rješenje Ureda za opću upravu Grada Zagreba možete otvoriti i pročitati službeno rješenje.