VAŽNO!! Obavijest za sve vlasnike i trenere trkaćih konja

Poštovani vlasnici i treneri trkaćih konja, od dana 01. ožujka 2019. godine (00:00 sati) na snagu se stupila Odredba koja se tiče sudjelovanja registriranih trkaćih konja u sustavu galopskih utrka. Navedena Odredba je u nekim državama bila na snazi već i ranije, pa ste već dijelom i upoznati s istom.

Od dana 01. ožujka 2019. godine počinje s primjenom nad svim trkaćim konjima koji su registrirani ili će se tek registrirati te licencirati za sudjelovanje u sustavu natjecanja tj. galopskim utrkama, a odnosi se na nemogućnost nastupa konja u utrkama u vremenskom periodu od 31 dan od dana:

  1. Licenciranja za natjecateljsku sezonu
  2. Upisom na trening listu
  3. Promjenom trenera (tj. brisanjem s dosadašnje trening liste i upisom na novu trening listu)
  • S obzirom na gore navedeno, ovim Vas putem obavještavam da na vrijeme i u pisanoj formi dostavljate Savezu podatke iz točke 1., 2. i 3. kako ne bih došli u situaciju, da su raspisane propozicije, želite upisati konja u utrku, te nastupiti u istoj, a niste u mogućnosti jer Vam od početka procedure nije prošlo 31 dan.
  • Sve promjene po pitanju točke 2. i 3. dužni ste Savezu dostaviti unutar roka od 24h od dana nastale promjene.
  • Službena procedura i rok stupa na snagu od trenutka zaprimanja Vaše obavijesti u Savez, te unošenja u Informacijski sustav u sportu.

Stoga Vas sve pozivam da ukoliko postoji interes i potreba započnete s postupkom registracije, licenciranja za (vlasnike – boje dresa, trenere i konje) kako bih sve obavili na vrijeme i u predviđenom roku, te izbjegli neželjene probleme u proceduri.

Hvala na razumijevanju.

S osobitim poštovanjem,

Glavni tajnik Saveza
Marko Blažević