VAŽNO!! • COVID-19 (Korona virus)

Izvršni odbor Hrvatskog galopskog saveza, postupajući po naputku Nacionalnog stožera civilne zaštite, HZJZ, SDuŠ i HOO NSS zbog ”Korona virusa” (COVID-19 / SARS-CoV-2) donosi sljedeću privremenu mjeru koja stupa na snagu s danom donošenja 12.03.2020. godine:

  1. Otkazuju se sva Međunarodna natjecanja kojima je domaćin Republika Hrvatska, kao i sva Nacionalna športska natjecanja svih razina u nadležnosti HGS-a,
  2. Treneri i vlasnici otkazati sva putovanja na Međunarodna i Nacionalna športska natjecanja, a posebno u područja koja su definirana kao područja ugroze
  3. Za treninge se daje preporuka pridržavanja svih higijenskih i sigurnosnih uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu kako bi se odvijali u što sigurnijim uvjetima po zdravlje športaša. (https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/)

Hrvatski galopski savez kao Nacionalni sportski savez u Republici Hrvatskoj u suradnji s Nacionalnim stožerom za civilnu zaštitu, HZJZ, SDuŠ i HOO NSS pratit će sva događanja te sukladno tome obavještavati i donositi daljnje upute.

Predsjednik Saveza
Tvrtko Mikulić